ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ TO ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Καντε την ηλεκτρονική παραγγελία που θέλετε και παραλάβετε τα προϊόντα από το φυσικό μας κατάστημα Προνοίας 4 στα Γιαννιτσά σε τιμή internet! Χωρίς έξτρα κόστος, χωρίς την ανάγκη πιστωτικής κάρτας, χωρίς αναμονή στο σπίτι

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Με SPEEDEX courier:
Για την ταχύτατη και ασφαλέστερη αποστολή των παραγγελιών σας χρησιμοποιούμε courier.  Οι αποστολές γίνονται την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα παραγγελίας . Οι παραγγελίες που γίνονται πριν τις 10:00π.μ. διεκπεραιώνονται την ίδια. Η παράδοση συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη(εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές και πολύ μικρά νησιά όπου η παράδοση γίνεται την 2η εργάσιμη) ενώ όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα και συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου της παραγωγής, προωθητικών ενεργειών, εκπτώσεων, γιορτών ή το καλοκαίρι λόγω αδειών.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Η αποστολή των παραγγελιών που η αξία τους υπερβαίνει τα 50€ γίνεται ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ χωρίς επιπλέον χρέωση ή “κρυφά” έξοδα! 

Για παραγγελίες αυτοκόλλητων συνολικής αξίας μικρότερης των 50€ τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα 3€ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα 

 

Τρόποι πληρωμής για τις αγορές σας

Για τις αγορές σας από το isticker.gr μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro χωρίς κάποια επιβάρυνση.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank* χωρίς κάποια επιβάρυνση:

Αριθμός Λογαριασμού: 00260219250200543862

IBAN: GR5802602190000250200543862

Δικαιούχος: ΜΟΥΤΕΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ – ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς* χωρίς κάποια επιβάρυνση:

Αριθμός Λογαριασμού: 5252-063165-635

IBAN: GR28 0172 2520 0052 5206 3165 635

Δικαιούχος: ΜΟΥΤΕΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ – ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Με αντικαταβολή με επιπρόσθετη χρέωση 2€ (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος).

Για παραγγελίες άνω των 50€ ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή.

*Για μεταφορές χρημάτων στην Eurobank ή στην Τράπεζα Πειραιώς από διαφορετική τράπεζα τα τραπεζικά έξοδα (προμήθειες κλπ) αναλαμβάνει ο καταθέτης. Σε αυτή την περίπτωση, για να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω e-banking άλλης τράπεζας χρειάζεται να επιλέξετε το πεδίο “Επιβάρυνση με τα έξοδα όλων των τραπεζών – ένδειξη (OUR)”. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο OUR τότε στο τελικό ποσό κατάθεσης συνυπολογίστε +3Ευρώ (που καλύπτουν όλα τα τραπεζικά έξοδα).